Utställning!

Hej alla där ute! Dagen började med att jag vaknade kl halv 5, medan de flesta av er troligen sov :P Det var verkligen otroligt att jag för det första vaknade innan väckarklockan ringde och då jag steg upp var jag faktiskt pigg!
Jag klädde på mig och förberedde det sista innan vi åkte för att hämta Gia. Gia var verkligen hyper då hon kom ut och ville inte riktigt fokusera på mig. Men då vi hoppade in i bilen blev hon lugn :)
Sedan åkte vi nästan helt ensamma på vägarna i 2 timmar. Jag passade på att utnyttja den tiden för att sova lite :P Jag har ju tur som har en snäll pappa som kör mig till allt detta hehe :P
Innan vi gick in till utställningen så åkte vi till en hundrastgård. Gia är ju en väldigt energisk hund som verkligen behöver springa av sig. Det var hela -30 grader då vi kom fram till hundrastgården så jag lät henne springa lite kortare än jag tänkt :P
 
Sedan gick vi in till utställningen, båda två var vi lite nervösa... Både jag och Gia kom in utan problem och tog oss till våran ring. Då vi kommit till ringen började jag packa upp buren och lät Gia gå in i den för att vila sig lite. Hon överraskade mig verkligen genom att hon faktiskt låg där, och tog det lugnt.

Såklart var klassen rejält efter tidschemat så vi fick vänta på våran tur i ca 4 timmar. Eftersom vi inte hade något att sitta på så fick vi helt enkelt stå hela tiden, det känns i benen det ;)
 
Efter en lång tids väntan var det dags för oss... Kan bara säga att jag är väldigt nöjd med henne! Hon stod fint och lät domaren komma och klämma/känna på henne utan protest eller liknande. Hon brydde sig inte alls om de andra hundarna runt omkring oss, ja hon var helt enkelt perfekt idag ;)
 
Det hela slutade med blått band. Domaren tyckte att hon fortfarande var omogen och det kan jag nog hålla med om.. Gia bygga upp lite mer muskler helt enkelt...
Jag ser hur dum ut som helst på alla bilder haha :P
 
Jag vet att det finns många som inte alls skulle vara nöjda med blått band... För på utställningen var det flera som slängde bort/ blev sura då de fick de. Men den hund man kom in med är ju exakt den samma man kommer ut med efter utställningen. Eller jag märkte inte någon större skillnad på Gia då hon kom ut iaf ;) Jag vill verkligen inte bli en sådan människa som bara bryr sig om utseendet hos hunden och spenderar timmar med att klippa varje detalj på hunden. Nej det jag vill med att ställa ut är att ha roligt med hunden jag ställer och kunna bidra till bra avel på friska hundar!


Då det var över så gick jag runt bland alla hundprylar som var till salu där. Jag hittade Hurtta halvstryp till både Mille och Gia. Det var verkligen tur att de hade både Milles och Gias storlekar och väldigt billigt också! Jag köpte även ett rundsytt läderkoppel åt Gia, hundben och fick även med mig några gratis prov på hundmat ;)
Det mindre roliga var att jag glömde mina Uggs där. Vi får ringa dit imorgon och höra om de hittat dem. Annars kanske någon dumbom tagit dem :(
 

Men i helhet var det en väldigt lyckad dag! :)

Kommentarer
Postat av: SaraH

Ni är så fina! Mycket vackert ekipage :D

2013-01-19 @ 21:54:27
URL: http://hundtokig.devote.se
Postat av: Elinore

Grattis! Ni har ju allt för framtida utställningar när hon är färdig :)

2013-01-19 @ 22:09:50
URL: http://www.neoverona.webb.se
Postat av: Jennifer

Vad kul att det gick bra iaf.:) Fina bilder speciellt första bilden.:))

2013-01-20 @ 19:20:41
URL: http://www.lwen.blogg.se
Postat av: Emma och Charlie

Kul att det gick bra! Fina bilder! :)

2013-01-20 @ 21:16:41
URL: http://www.wheatencharlie.blogspot.se
Postat av: michelle mariolina

Fin blogg! Vill du göra ett bloglovin byte? :)

2013-01-20 @ 22:48:48
URL: http://michellemariolina.blogg.se
Postat av: Erica

Ni ser superfina ut! Hoppas du fick tillbaka dina skor =)

2013-01-21 @ 16:37:46
URL: http://www.senapshund.se
Postat av: C.J.

Låter som att ni hade en rolig dag! =)

2013-01-21 @ 20:27:46
URL: http://mightytigress.blogspot.se
Postat av: Johanna Fåglund

Sv: Tack :))

2013-01-21 @ 20:33:43
URL: http://stargirlphoto.blogg.se
Postat av: Sofia

Gud så söt hund! :D Låter jätte kul!

2013-01-21 @ 21:06:28
URL: http://yokie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0