Det bästa vi vet

Så nu har jag och Mille landat i soffan efter en händelserik lördag. Vi åkte ut till Anna och Svea idag och gick en skogspromenad. Alltså där hon bor finns dom bästa skogarna känns det verkligen som. Kommer bli perfekt i framtiden, valptankarna kan inte precis flyga ut ur huvudet.
Iallafall så tyckte nog Svea att det var roligast att få besök. Hon ville hela tiden få igång Mille och ibland gav han med sig och sprang några varv med henne tills han hittade någon pinne, kotte eller något annat att äta på. 

Efter promenaden gick vi in och bakade kladdkaka. Blev supermätt efteråt så orkade inte äta upp allt, ovanligt för mig kan man tycka. Sen blev det att gå till bussen och åka hem igen. Så Mille fick lite miljöträning då vi åkte buss + tåg hem. Men han skötte sig över förväntan och låg på sin plats hela resan...
Kameran ville inte riktigt sammarbeta men några halvdåliga bilder bjuder jag på..
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Åh, så söta! Riktiga "bli glad-bilder" haha :)

2014-03-08 @ 23:53:42
URL: http://juliaelison.se
Postat av: Elin och Billy

Vad söta de är! Fina bilder =)

2014-04-08 @ 14:38:40
URL: http://aktivaussie.se
Postat av: JSfoton

- tack så mycket! :P ja han var superglad och ville väl egentligen bara rusa runt ;) jag har markerat några men har fullt upp kommande helger så det kanske blir någon tävling innan sommaren :) du då?

2014-05-03 @ 21:11:45
URL: http://jsfoton.blogg.se
Postat av: Michelle

Härliga bilder! :)

2014-10-07 @ 12:57:05
URL: http://michelleangerfelt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0