Dan före dan

Åh gud imorgon är det julafton! 
Hur ska ni fira? 
För oss blir det att bara vara hemma med familjen och äta massa godis såklart!
Jag och Mille har gått flera riktigt långa promenader de senaste dagarna. I lördags blev det 11 km, söndags 8,5 km och idag 10km :) Så jag hoppas att killen accepterar en vilodag imorgon på julafton ;) 
God jul på er allihopa! 
 
 

Mässan söndag

Så nu var vi hemma efter en till dag på mässan! 
Mille skötte sig super bra, han överaskade mig totalt faktiskt genom att vara lugn hela tiden. I tunnelracet gick det rätt bra, vet inte vilken placering vi fick dock ;) Jag var faktiskt nöjd för han stannade på banan, för jag trodde faktiskt att han skulle sticka eftersom att det kryllade med människor där.
Sen gick jag och shoppade lite med Anna. Jag köpte en Hurtta overall och lite mumsiga hundben, jag var faktiskt stolt då jag kom därifrån med så lite. Det kunde ju ha blivit så mycket mer ;) 
Då vi kom hem var Mille verkligen slutkörd, så han hoppade direkt upp i soffan och somnade ;)
 
 

Fredag på mässan check!

Så nu var fredagens hundmässa klar! Blir ingen imorgon, tänkte vila lite men på söndagen blir det ju som sagt tunnelrace med Mille :) 
Iallafall så gick det riktigt bra idag. Vi blev inte placerade i dagens junior handling men vad gör det? Man ska ju trots allt bara ha kul ;) Men allt var iallafall i kryssat som exellent så jag antar att det gick lite bra iallafall. 
 
Efter att jag ställt henne gick jag och Elsa och kollade i shopparna lite. Hittade inte något speciellt som jag ville ha men antar att jag kollar närmare på söndagen, finns väl tid för lite shopping då. Dessutom har jag ju Mille med mig för första gången så nu kommer jag äntligen ha möjlighet att pröva saker på honom på mässan, perfekt ju! 
 
Nej nu ska vi kura ihop oss och se någon film eller två! 
 

Inte mycket som händer här!

Oj det var ett tag sedan! 
Det har faktiskt inte hänt så hemskt mycket. Gia och jag tränade agility i måndags och det gick jätte bra, helt klart vinterns/höstens bästa träning! På fredag är det äntligen dags för hundmässan och jag ser verkligen fram emot det. Jag och Gia tävlar jh på fredag och på söndag blir det tunnelrace med Mille. Det är hela 112 st med i jh om man räknar med båda åldersklasserna så det lär väl ta ett tag, jaja jag får iallafall missa skolan ;) 

Söndagens tunnelrace körs mest på skoj, det var så länge sen jag och Mille körde så jag tänkte mest att det skulle vara kul att testa :) Utöver tävlandet blir det säkert en massa shopping, lär ju finnas lite prylar där ;) 

 
Arkiv bild från i fjol, önskar verkligen att vi skulle ha någon snö. Just nu finns ingen snö på marken, hur trist är inte det? 
 

December

Åh äntligen är det december, det är så mysigt då det snart är jul och så :) 
De senaste dagarna har spenderats rätt lugnt faktiskt. Jag och Mille har tränat lite smått drag och gått långpromenader, men inte så mycket mer utöver det. Mille verkar faktiskt gilla drag, fast vi satsar ju verkligen inte seriöst då men kan ju alltid vara kul som en aktivitet lite nu och då. 
Idag var det agility med Gia som gällde och hon var faktiskt super taggad. Hon sprang på riktigt bra och ibland lite för bra då hon tog några hinder extra, men men vi får helt enkelt öva på att få henne att lyssna bättre. Hon vill så gärna hitta på egna banor att köra. 
 
Men nu ska jag och Mille mysa ner i sängen och kolla film <3
 
 
 

RSS 2.0