Det bästa vi vet

Så nu har jag och Mille landat i soffan efter en händelserik lördag. Vi åkte ut till Anna och Svea idag och gick en skogspromenad. Alltså där hon bor finns dom bästa skogarna känns det verkligen som. Kommer bli perfekt i framtiden, valptankarna kan inte precis flyga ut ur huvudet.
Iallafall så tyckte nog Svea att det var roligast att få besök. Hon ville hela tiden få igång Mille och ibland gav han med sig och sprang några varv med henne tills han hittade någon pinne, kotte eller något annat att äta på. 

Efter promenaden gick vi in och bakade kladdkaka. Blev supermätt efteråt så orkade inte äta upp allt, ovanligt för mig kan man tycka. Sen blev det att gå till bussen och åka hem igen. Så Mille fick lite miljöträning då vi åkte buss + tåg hem. Men han skötte sig över förväntan och låg på sin plats hela resan...
Kameran ville inte riktigt sammarbeta men några halvdåliga bilder bjuder jag på..
 
 
 

Aktiv helg!

Hej igen! 
Denna helg har vi varit rätt så aktiva. Igår blev det en timmes lydnad på fotbollsplan med fokus på rutan. I början hade Mille bra med fokus men sen tappade han fokuset rejält. Jag testade med leksak och då funkade det bra tills han upptäckte att det fanns harskit på planen, då var det hejdå träning och hej harskit. Så det var väl ingen höjdar träning men det kan väl inte alltid gå så bra. Hem kom vi iallafall leriga och trötta. Sen på kvällen så sprang jag lite och tränade lite här hemma. Det är verkligen skönt då man kommer igång med träningen på allvar. Kan väl inte riktigt än säga att jag är på en sån nivå att det har blivit rutin men om några veckor så! 
 
Idag gick jag och Mille på en långpromenad. Det blev två timmar i skogen på olika skogsvägar. Mille fick gå i flexi hela tiden och det funkade superbra. Vågade inte släppa lös honom då det går rätt mycket folk just där + att han lätt springer i väg nuförtiden. Men han var rätt nöjd ändå ;) 
Nu taggar vi inför den kommande veckan och försöker att inte deppa så mycket även fast det är måndag imorgon...
 
 

RSS 2.0