Nu är det bestämt!

...han kommer hem till oss om exakt två veckor <3
Efter lite fundering kom vi fram till att vi ville ha just han, han har inget bestämt namn än så ni får nöja er med att jag kallar honom han ;) Han är social, pigg och busig... typisk valp kan man tycka. Men han stack ut på något sätt och första gången jag höll i honom kändes det bara rätt... Då vi för 2 veckor sedan besökte valparna för första gången var det han som sprang upp i knäet och glatt hälsade på alla och han visade en tuff men ändå snäll attityd, något som kommer passa mig utmärkt. 


Sämsta kvaliten men orkar inte föra över kamerans bilder till datorn nu...
 Valpar?

Bloggningen har inte gått så bra som ni kanske märker, hehe. Det är otroligt att det redan hunnit bli maj och om exakt två veckor slutar jag skolan! Sen blir det att vänta två veckor till tills en av valparna nedan flyttar hem till oss, vilken det blir avslöjar jag dock inte ännu för inget är 100% bestämt än. Men det är iaf en hane, fastän jag ville ha tik i början så ändrade jag mig ;)

Så, valpar? Idag åkte vi till uppfödaren för att hälsa på valparna för första gången. Allt gick superduperbra och dom var verkligen underbart söta. Dom hade redan utvecklat personligheter och det var skojjigt att se.

Det kommer nog vara otroligt svårt att behöva vänta men en månad är väl inte så länge ändå? 

 
 

RSS 2.0