Vi är tillbaka!

Det är så otroligt mycket som har hänt sen jag bloggade sist. Det känns som en evighet sen jag ens loggade in på blogg.se. Men någongång måste man ju så det fick bli idag. Orsakerna är många dels att jag är för lat och för att jag inte riktigt vetat vad jag ska skriva om. 
Ja var ska man börja?
Vi har inte åkt på någon tävling medan vi varit borta ur bloggvärlden utan vi har mest tagit det lugnt och tränat små saker hemma. Gia har jag inte träffat på evigheter känns det som. Jag har varit sjuk så då blev det ingen agility sen var jag i London så då blev det inte heller någon agility. Så det är lite surt att jag inte träffat henne på så himla länge men jag hoppas på att få åka och träna med henne snart.
Mille och jag har hunnit träna lite lydnad och det går sakta men säkert framåt. Det största problemet är dock linförigheten och det känns som att det aldrig kommer att funka. Han stannar, går för långt ut och det blir bara fel fel fel. Så det känns som att det aldrig kommer att funka för oss. För direkt då det går bra ett pass så på nästa är vi tillbaka till ruta 1 igen...Jag vet att han skulle kunna bli något om jag bara hade tålamod med honom men motivationen ligger dessvärre i botten... Så det har kanske blivit 2-3 ordentliga pass den senaste månaden. Sen lite små köksträningar har vi väl fått in men det kan jag väl inte direkt säga att räknas. Det är så hemskt att det är jag som förstör för Mille har verkligen viljan att jobba. Han är verkligen inte en vanlig cavve denna gosse...
 
Hade tänkt anmäla honom till en rallylydnads tävling i mars men eftersom jag var i London veckan man skulle anmäla sig så hann den bli full innan vi kom tillbaka, surt. Men vi får köra vår rally debut någon annan gång! 
London var föresten superkul. Det blev en underbar vecka då man fick komma bort från skolan, vardagen och helt enkelt bara njuta. Mille, han fick njuta med då han fick bo hos Anna och strosa runt i skogen hela dagarna. Plus att han hade en väldigt ivrig tjej som ville leka med honom, Svea. Han kunde knappast ha haft det bättre. 
 
Mille har även fått träna lite agility, bara med bommarna på marken då. Han tyckte det var askul och skällde som aldrig förr. Jag behövde inte ens ha godis då han hellre använde bollen som belöning, något som förr aldrig funkat. Och han hade verkligen fart, det var knappt så man hann springa med honom... Antar att agility fortfarande är det bästa han vet...
 
Själv har jag satt igång löpträningen för iår. För iår ska jag komma iform har jag bestämt mig för. Det går faktiskt otroligt bra och jag känner redan att jag är mer vältränad, bara efter någon vecka. Och jag ska inte ge upp som jag vanligtvis brukar göra hahha. 
 
Planerna för valp går framåt och man får bara hålla tummarna för att det blir något i sommar <3

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Gud så snygg selen är, har kollat på den, men vet du någon bra sida eller affär att köpa den på? :D

2014-03-22 @ 22:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0