Träning med Mille!!

Idag åkte jag och tränade agility med Mille för första gången sen i vintras. Vi körde enbart på hopp utan någon höjd, tunnel och kontaktfält. Han var väldigt ivrig på att köra agility och ville bara köra mer och mer haha ;)
Det var så himla härligt att få köra med honom igen, hoppas på att få göra det snart igen ;) Har saknat min fluffboll på agilitybanan ;)
 
Här kommer en liten video ;)

Svar på kommentar

Fick en fråga om selen jag köpte till Mille så tänkte besvara den :)
Klantig som jag är kommer jag inte ihåg vad affären hette men vet att de inte har en hemsida iallafall. Men selen heter DC ZERO och jag tror att man lätt kan hitta någon återförsäljare om man bara googlar på det.

Här kommer en bild på alla färger man kan välja mellan, Mille har den orangea ;)

Måndag igen...

Så är måndag här igen :) När jag kom hem så cyklade jag och Mille  8 km och det gick faktiskt rätt så bra :)
Vi cyklade till vårt nya favoritställe och hela vägen är sandad, vilket är superbra då man ju inte kan cykla på asfalt ;)
Trodde att ute agility träningarna hade börjat men det visade sig att de först börjar nästa vecka, så det blev ingen träning med Gia idag. Istället gick jag ut och sparkade lite fotboll med Mille och tränade lite lydnad. Mille är verkligen galen i fotboll och fullkomligt älskar att jaga fotbollen över gräsmattan.

Då vi sparkat boll i ca 15 min utan att han tröttnat så pausade vi lite för att träna lydnad. Jag började med att träna på fotgåendet som inte gick så speciellt bra men han  har iallafall utvecklats så jag kan inte klaga ;)

Efter lite fotträning gick vi över till att träna lite på att stanna kvar och läggande under gång. Det funkade mycket bättre än själva fotgåendet och jag är faktiskt rätt nöjd med hans insats ;)
 
Och nu sitter jag i sängen och gottar mig med lite godis haha ;)
 

Inoffare igen ;)

Idag ställde jag ut Mille igen :) I JH  kom  vi 4a och det gick faktiskt väldigt bra tills han tröttnade på att stå still. Junior handlingen pågick i hela 45 minuter, det har aldrig hållt så länge...
Sen körde vi en annan inoff klass där alla hundar under 40 cm är med och där kom vi faktiskt 3a, så jag är riktigt nöjd med det resultatet.
För att vara hans andra utställning sedan pausen så gick det faktiskt riktigt bra :) Han orkade stå still mycket längre nu än han gjorde förra gången...

Vi fick verkligen massor med priser bla hundmat, hundschampo, leksaker, färskfoder, hundben, hundgodis, nån omega sak , två rosetter och lite till :)


Dagens shopping & cykeltur

Idag bar det av på husdjursmässa, för fjärde året i rad ;)
Det var inte alls så mycket hundshopping jag hoppats på så det var väl en liten besvikelse men lite fanns det ändå.
Jag köpte faktiskt bara 3 saker inne på mässan ett tuggben, en hundgodisburk  och så en lott som jag inte vann något med haha ;)
Nått jag älskar med mässor måste vara gratis prylarna :) Vi fick 5 hundgodispåsar & en rulle bajspåsar helt gratis :) 
 

På mässan fanns det även en affärs kedja som sålde nomeselar. Men då vi ville pröva  den på Mille så åkte jag, Mille och pappa till deras affär  för att pröva dem på honom.
Vi hittade en som passade honom bra och bestämde oss för att köpa den. Jag har ju velat ha en nomesele i evigheter nu så blev väldigt nöjd då jag hittade en som faktiskt passade ;) 

Han har redan hunnit testa den då jag cyklade med honom nu på kvällen. Det blev en tur på ca 8 km och han fick lära sig att springa framför cykeln, så att selen ska ha någon vettig funktion. Han fullkomligt älskade det och ville verkligen dra  haha ;)

Jag har tänkt använda selen till spår, spring turer och cykling som det ser ut nu. Men då hans rygg är helt återställd så ska jag testa seriöst drag med honom då han verkligen älskar drag ;) Alltså han ska absolut inte bli någon WP hund men lite drag för nöjets skull kan väl vara kul ;)Mobilbild från cykelturen...
 

Mässa!!
Ingen debut

 Det blev ingen debut för mig och Gia eftersom att hennes papper var borta :( Riktigt trist faktiskt...
 
Men istället stannade jag hemma med Mille, vi gick till hundrastgården och kastade lite boll :) Då vi kom in så klippte jag honom en aning så nu har han mkt kortare päls på magen ;)
 
Imorgon är det husdjursmässa som gäller och jag hoppas på riktigt bra shopping så jag kommer hem med nått iallafall ;)

Sen på söndag ska jag ställa i JH med Mille, kommer bli rätt spännande ;)
 


Hoppas att alla får en bra början på helgen! :)
 
 
 

Kärlek till slow motion <3

 

Onsdagsträning! :)

Hämtade Gia idag efter skolan så jag slapp åka och hämta henne då jag bytt om. Hon och Mille gick rätt bra ihop och Mille gillar verkligen henne haha...
Vi tränade mest på kontaktfält och så körde vi en liten bana, kan vara bra inför inoff debuten nu på fredag ;)
Det blev inte filmat då kameran verkligen inte hade någon ström, så det var väl lite trist det...
 
Imorgon blir det kanske cykeltur med Mille eller så hittar vi på nått annat kul, får se helt enkelt ;)
  

Stressdag...

Har haft en rätt så stressig dag och därav ingen bloggning :/
Men jag har sprungit med Mille plus att vi tränade lite på lite tricks :)
Sen har jag mest försökt fixa massa grejjer som inte tycks fixas haha :P
 
Lovar att det blir lite bättre uppdatering här på bloggen resten av veckan ;)
 

Årets första cykeltur!

Slutade klockan 1 som jag gör varje måndag, så bestämde mig för att åka ut och cykla med Mille för första gången för i år.
Vi cyklade till en hundrastgård som har strand avsedd för hundar så det var riktigt mysigt att sitta i solen medan Mille lekte med en annan hund :) Då Mille fått leka på stranden i ca en halvtimme cyklade vi hem igen :)
 
Det blev en rätt lång tur på hela 7 km men rätt skönt att få ge honom ordentligt med motion för en gångs skull ;)
Då jag idag inte kunde åka på agilityn så fick jag sitta hemma och plugga lite till provet i fysik som är på onsdag :/
Efter lite plugg gick jag iallafall ut med Mille igen och vi tränade lite med ikea tunneln :)
Han blev verkligen så glad av att få köra lite tunnel övningar haha ;)
 

Just nu ligger han trött bredvid mig och snarkar, trött efter en lång dag ;)
 
 

Söndag...

Dagen började segt då jag och Mille låg och drog oss i sängen till typ 10. Då vi orkat oss upp så packade jag ihop utställnings sakerna och sedan åkte vi iväg till inoff utställningen :) Vi fick åka buss då jag inte fick någon skjuts dit. Mille brukar nästan aldrig åka buss men han skötte sig ändå bra och var lugn :)
Då vi kommit fram blev Mille typ super hyper och skulle leka med allt och alla. Han klarade inte av att sitta still och vänta utan ville hela tiden hitta på nått att göra, busungen.
Inne i ringen gick det rätt bra men han har väldigt svårt att koncentrera sig på att stå still, han blir så lätt flummig och vill hålla på med annat haha ;)

Jaja det hela slutade iallafall med tredje pris ;) Hoppas på att kunna åka på fler inoffar med honom då det verkligen är skoj!Då vi kommit hem så pluggade jag lite och sen gick vi ut en sväng. Vi gick till hundrastgården och kastade boll i typ 40 min utan att Mille tröttnade haha, han älskar verkligen bollar...Chasing The Sun ♥
 

Första träningen utomhus!! :)

Hallojsan! :) Har alla haft en bra dag? Det har vi iallafall haft :)
Dagen började med en rask strandpromenad med Mille, det var verkligen såå härligt då alla fåglar sjöng och solen sken :)
 
Lite senare åkte jag iväg och tränade agility med Gia, utomhus :) Planen är helt snöfri nu så nu kan vi träna så ofta vi bara kan och hinner, bra va? ;)
Det var ca 11 grader varmt och riktigt mysigt väder att träna i. Tyvärr blåste det en hel del som gjorde att man ändå frös... ;)
 
Vi tränade mest på slalom, frammåt sug och lite annat :)
 
Här kommer en video, tog även några bilder som dyker upp imorgon! ;)
 
 
Imorgon är det inoff utställning med Mille som gäller :D Blir som en liten "debut" efter hans uts paus :) 

Noll inspiration...

Förlåt för kass uppdatering hela dagen, haha :P
Det är iallafall fredag och har ätit massa glass, såklart ;) Och bara chillat lite med Millisen :)
Imorgon blir det ev. träning av nått slag, tagga tagga :D

Google bild...
 

Nått jag aldrig berättat...

Hittade denna text på facebook och konstaterade att jag visst har en sjukdom...
 
Ny diagnos införd i DSM-IV (Diagnostic and Statistic Manual of mental disorders)

"Hundmänniska"

Minst fyra av nedanstående kriterier skall vara uppfyllda för att diagnos skall kunna ställas. Symtomen skall som minst ha förekommit under en oavbruten sexmånadersperiod.

a) Motstridande känslor av enorm kärlek och intensivt hat samtidigt. Patienter med denna diagnos kan ena ögonblicket höras säga saker i stil med "Förbannade jävla hund, det blir Blocket för dig!" för att i nästa övermannas av en så stark känsla av kärlek att de hänfaller åt gråtmildhet.

b) Allvarlig separationsångest när patient skiljs från sin hund. Detta kan till exempel yttra sig genom att patienten upprepade gånger per dag ringer till sin hundvakt under utlandssemestern för att förhöra sig om att ingenting hänt med hunden. I allvarliga fall kan detta leda till att patienten aldrig åker på utlandssemester överhuvudtaget.

c) Patientgruppen uppvisar ett tvångsmässigt behov av att prata om sina hundar (även med människor som verkligen inte är intresserade), ta bilder av sina hundar, blogga om sina hundar, och skriva på sociala medier om sina hundar. De har också en tendens att vara övertygade om att alla i hela världen är mycket intresserade av vad de har att berätta.

d) Okontrollerbara vredesutbrott och/eller gråtattacker om någon uttalar sig negativt om hundarna. Detta kan leda till djuptgående sociala konflikter. Agg kan hysas i många år mot person som gjort sig skyldig till att klaga på patientens hundar.

e) Kraftigt nedsatt omdömesförmåga ("Nog kan jag väl ha hundjackan på mig på personalfesten?")

f) Sociala konsekvenser. Personer som tidigare haft ett stort och varierat kontaktnät brukar med tiden begränsa de sociala kontakterna endast till människor med samma diagnos.

g) Fysiskt förfall. Patienter med diagnosen tenderar att välja gummistövlar framför moderiktiga skor, praktiska jackor framför snygga, och har sällan problem med att visa sig ute med leriga tassavtryck på byxbenen och hela tröjan full av hundhår.
 
 
 
ÖVRIGT:
För att skilja "hundmänniska" från psykiatriska differentaldiagnoser bör behandlande läkare göra en noggrann anamnes kring förekomsten av små svarta skitpåsar nedtryckta i kläderna, även i sammanhang där inga små svarta skitpåsar kan tänkas behövas, till exempel på finare restauranger. Om dessa små svarta skitpåsar dessutom råkar ösas upp på bordet i samband med betalning bör diagnosen vara att betrakta som definition.

BEHANDLING OCH PROGNOS:
"Hundmänniska" är en kronisk sjukdom med ett progressivt förlopp, det vill säga att symtomen tenderar att bli värre med tiden.

Insjuknandet är ofta dramatiskt och sker vanligtvis i barndomen, men även fall av förstagångsinsjuknande hos vuxna och äldre har kunnat konstateras.

I dagsläget finns ingen fungerande läkemedelsbehandling. Långtidsstudier har gjorts med försök att få hundmänniskor att skaffa sig ett liv, men slutsatsen av studierna har varit att detta inte är möjligt. Tvärtom tenderar symtombilden att bli än mer komplex med åren. 

Inga fall av spontant tillfrisknande är kända. Diagnosen "hundmänniska" är därmed att betrakta som en av de mest allvarliga psykiska störningar sjukvården kan komma i kontakt med.
 
 

God morgon!

Vaknade super tidigt så bestämde mig för att gå ut med Mille så han skulle få en lite längre morgonpromenad för en gångs skull :) Vi gick till stranden, som han älskar att vara på och han sprang runt och busade :)
Härligt sätt att börja en dag på :)
Så jäkla bra! :)

Asså hon är så himla grym! :)
Träningen idag gick super bra och det finns egentligen inget att klaga på alls :)
Det var helt enkelt en superbra avslutning på kursen :)
Slalomet klarade hon galant även då jag gick långt ifrån :) Hon kanske snart är startklar? ;) Hon kan ju alla hinder redan ;)
 

Vallning är så coolt!


365..

Idag är det ingen vanlig dag för det är min och Neas 1 års dag ♥
Det var för exakt ett år sedan som jag och Nea fick kontakt med varandra genom hennes blogg. Kan ärligt talat inte förstå att tiden gått så snabbt ♥ Fast samtidigt känns det som att jag kännt henne i minst 10 år ;)
 
Även fast vi bor ca 70 mil ifrån varandra har vi ändå lyckats hålla kontakten väldigt bra. Vi kanske inte kan träffas så ofta men vad gör det, som tur finns ju fb osv ;)
 
Det är en otroligt stor lättnad att ha någon lika hundgalen person man bara kan skriva till då det inte går bra med träningen eller så. Att hon också är 99a är ju också en fördel då det är mycket lättare att ha en vän som är lika gammal som man själv är ♥
 
Vi träffades ju förra sommaren då vi tränade agility och fikade, helt klart en toppen dag ;)
I sommar blir det hundläger tillsammans och det kommer att bli så himla bra :)
 
 
Idag för ett år sedan, klockan 16.36 kommenterade jag Neas blogg för första gången ♥
 

Varför kan det inte vara helg hela tiden?

Slutade vid ett idag, yey ;) Så kom hem och möttes av en liten men galen vovve. Jag tog ut honom på en halvtimmes promenad och vi gick 4 km. Hade tänkt gå en längre med honom men då han simmade igår och fortfarande är rätt trött efter det så valde jag att gå lite kortare ;)
Simningen igår gick föresten riktigt bra och han gick  frivilligt i varenda gång jag kastade i leksaken ;) Han har verkligen gjort enorma framsteg då han nu vågar gå i, han som brukade vara livrädd för vatten... Hann inte blogga om det igår kväll då jag var så himla trött efter helgen.
 
Just nu ligger både jag och mille i sängen och myser, en rätt bra start på veckan ändå ;)
Och ikväll är det agility med Gia som gäller! ;)


Bjuder på en bild från förra sommaren då objektiviet fortfarande är sönder och jag hatar att använda 18-55an :P
 
 
 
 

En video som gör mig glad...


Ska snart till hundsimmet...

Ska snart dra till hundsimmet men passar på att blogga lite iallafall ;)
Hade sönder mitt objektiv i går, vilket inte var så kul. Får väl ta och köpa ett nytt kanske ;) Alltså då det ska fokusera låter det som en borr(?) och jag kan inte heller ta några bilder... :P
 
Dagen har varit rätt så bra men bloggar mer ikväll då jag varit på hundsimmet.
Blev väl ett super kort inlägg nu men bättre än inget ;)

Lördag

Sitter här och håller tummarna för Nea som tävlar idag, hoppas att det går bra för dem ♥
 
Sov till elva idag, trött som man är då man skypat till ca ett på natten... Får skylla mig själv då jag vaknade så sent...
Efter att jag vaknat gick jag ut med Mille på en lite längre promenad.. Det regnar så Mille ville verkligen inte gå ut. Men med lite lockande så kom han med på promenaden ändå. Då vi gått en bit så svängde vi in till hundrastgården och då ingen annan hund var där så kastade jag lite boll med honom...
Han är verkligen galen i bollar och vill att man ska kasta på nytt hela tiden, han skulle nog kunna jaga bollar i flera timmar haha ;)
 
Väldigt gammal bild då han ännu hade all sin päls haha...
 

Gias debut...

Jag vill absolut inte sätta några som helst specifika datum för då jag och Gia ska tävla i agility.
Pressen att klara av att komma upp i tävlings form till ett specifikt datum skulle jag nog inte klara, jag skulle gå oroa mig inför det hela tiden.
 
 
Jag har istället därför valt att vänta en tid tills jag och Gia börjar tävla, tills vi är redo.
Gia är i åldern helt tävlingsmyndig men hon är inte klar för en officiell tävling just nu. Det är så mycket som fortfarande måste finslipas. För det första vill jag köra flera klass ett banor med henne innan jag ens vill tänka på att tävla officiellt, jag vill inte bli besviken på mig eller henne då vi debuterar...
 
Jag har dock spanat in några inofficiella nu i vår jag ev kan åka på. Måste bara höra med Gias ägare. En inoff skulle vara på samma ställe där Mille debuterade inoff, kanske jag och Gia ska göra det samma? ;) Men då hoppas jag på bättre resultat än då jag och Mille tävlade där hahah...
 
 

Wanties ♥


Så himla trött...

Är så himla trött just nu, skulle seriöst inte orka göra nått...Antar att jag håller på att bli sjuk eller nått vilket är lite trist nu då helgen kommer och jag skulle vela vara lite aktiv med vovvarna ;)


Träningen med Gia igår gick inte så värst bra och hon var rätt ofokuserad på mig men efter lite lockande gick det iallafall lite bättre. Men det var verkligen ingen toppenträning ... Men det kan ju inte gå bra varje gång ;) 
Det vi körde var iallafall en liten bana och så tränade vi lite slalom vid sidan om ;)
 
Men nu ska jag lämna datorn för att se om jag orkar träna Mille nått ;)
Gammal bild...
 

Inspiration

Älskar att se videos med duktiga hundar...

Så rörande...


Min drömhund...

Jag har länge funderat på vilken av alla raser som är min absoluta drömhund.
Jag har kommit fram till 3 stycken raser som jag verkligen vill äga nångån under min livstid.
 
En shetland sheepdog:

Om allt går som jag vill sitter jag med en sheltie valp i knäet redan nästa år, får bara lov att hitta rätt valp först ;)
Jag vill ha en för att jag söker en liten men energisk hund som är redo att jobba i flera timmar i sträck men ändå kan klara av en slapp dag om jag blir sjuk. Dessutom kommer den passa bra i framtiden då jag studerar och kanske bor i mindre lägenhet och inte kommer att ha plats med en gigantisk hund ;)
Det är även en ras jag kan tänka mig att ha kennel med i framtiden ;)
En border collie:
Då jag har plats, tid och ork ska jag absolut skaffa en Border collie. Rasen har varit en dröm hund i flera år men tänker skaffa en först då jag vet att jag har tillgång till får att valla. Men jag skulle såklart även tävla och träna agilty ;)

En Grand danois:

Jag har alltid gillat stora hundar så varför skulle denna jätte inte passa? ;) Nej men nån gång vill jag äga en riktigt stor hund som inte är en super action galen hund ;)
 
 

Bästa!


Tisdag

Var en vanlig tisdag med 2 lektioner så slutade klockan kvart i elva.
Då jag kom hem gick jag ut med Mille och tränade lite. Vi tränade mest på att gå fot och att utföra tricks på avstånd, det rätt så bra. I början var han lite seg och ville inte riktigt lyssna men efter ett tag av uppmuntran blev han på bättre humör och mer arbetsvillig.
 
Efter promenaden kom vi in och jag pluggade lite. Mille däremot låg i sängen och snarkade, tröttis han är.
Och just nu har han lockat mig till sängen och vi ligger och gosar lite medans jag bloggar haha ;)
Gammal flum bild på Gia...
Planerna för i kväll är att plugga och sedan kanske träna lite tricks med Mille :) Får se ;)

Before I die..


Ingen träning idag..

Det började snöa mitt på dagen vilket betydde att vi inte kunde åka till träningen med Gia idag då bilen har sommadäck. Det verkar snarast som att en ny istid är på kommande då det bara snöar och snöar... Det är inte så skoj att vi missade träningen med tanke på att vi redan fick stå över förra måndags träning och jag skulle gärna ha åkt idag då vi skulle ha kört en väldigt kul bana. Men istället blev det att sitta hemma och plugga, absolut inte lika kul...
 
 
 
Efter skolan gick jag ändå ut i snöovädret och tränade lite med Mille. Vi tränade mest lydnad och jag försökte få honom att inta en bättre fotpositon. Nea tipsade om att jag skulle lära honom att gå fot mot en vägg så han går närmare mig och det funkade faktiskt super bra att göra så :) Ska testa lära in fot ordentligt nu, så att han är något klar då vi börjar lydnads kurs på klubben i maj :) Ska bli riktigt skoj att se om det blir en lydnads hund av honom eller inte...
 
 
 
Imorgon slutar jag som vanligt vid 11 så kommer högst antagligen ge Mille en lite längre promenad, men har prov på onsdag så lite måste jag väl plugga...
 
 
 

VM!

Åhh vill såå gärna starta vm nångång, men då behöver jag ju rätta hunden först haha ;)
 

Snö igen..

Började dagen med att åka på inoff utställning med Gia och ställde henne i JH. Tog med mig Mille men bestämde mig på plats för att inte ställa ut honom ändå.
Jag och Gia fick iallafall vänta ca 2 timmar på vår tur, då hela tillställningen var väldigt efter tidschemat.
Då vi äntligen fick komma in i ringen var Gia inte alls sig själv utan var väldtigt flummig och hoppig. Men jag fick bättre kontroll på henne efter ett tag och då gick det bättre.
Hon stod rätt så bra men tappade fokuset på mig och hur hon skulle stå efter ett tag. Men i helhet var hon rätt så duktig ändå.
Det hela slutade med en 4 plats men vi fick bara en kampleksak som pris, lite trist ;) Men Gia fick leksaken och jag fick erfarenheten  hehe ;)
Gammal oredigerad bild..
Och nu ikväll så har jag mest tagit det lugnt och spelat lite spel med en kompis :)
Då jag gick ut med Mille så hade det börjat snöa där ute, vilket verkligen är super trist. Jag är verkligen så trött på snön så det är inte klokt. Varför kan det inte bli sommar?

Förlåt!

Förlåt, förlåt för min absolut kassa uppdatering de senaste dagarna. Livet har ändå flutit på och både jag och Mille lever. Har gått omkring och känt mig smått sjuk nästan hela veckan så har inte velat öppnat datorn mer än vad som behövs och därför har uppdateringen inte blivit så värst bra. Men känner mig bättre idag så bloggningen kommer nog att bli bättre från och med imorgon ;)
 
Igår kväll hände inte så värst mycket utan jag och Mille låg mest och slappade. Gick ut och tränade lite lydnad på kvällen men utan större framgång, men det måste ju gå lite sämre ibland ;)
 
Idag har vi inte heller gjort så mycket. Hade en kompis här så vi gick ut med Mille i nån timme, han fick springa lös och han älskade det ;) Sen gick vi in och jag och kompisen bakade kladdkaka, riktigt gott faktiskt ;)
Och nu på kvällen har jag och Mille mest slappat tillsammans. Han får vila lite tills imorgon, då jag ev ska ställa ut honom inoff för första gången på 9 mån :) Om jag gör det är det bara på skoj och jag har absolut inga förhoppningar, vill bara ut och göra nått med honom igen :)
 
 

Gårdagens träning på film...

Tränade lite lydnad, freestyle och utställning med Mille igår. Det var hans första ordentliga utställlnings pass på typ 9 månader, därav att det inte gick så bra som det kunde ha gått men ;)
Lydnaden går ganska bra, han har dock fortfarande otroligt svårt med positionen, vill hela tiden gå ca 30 cm för långt borta :P
 

Fresstyle körde vi bara för att det är det han älskar och det är då han får vara sig själv till 110 %. Han var verkligen på snurr humör så han ville snurra hela tiden, knäppis.
 
Här kommer en film :)

Godnatt

Ber om ursäkt för kass uppdatering idag, ska bli bättre på det här med uppdatering ;)
Men skriver mer imorgon då det äntligen är fredag ;) som jag längtat :)
Godnatt bloggläsare!

Gia kan snart slalom :)


Slalom med 60 pinnar..

Hade era hundar klarat detta? :) Skulle vara kul att testa nån gång ;)
 

Mille tipsar: Bästa godiset

 
Du behöver:
 1. En hund
 2. Burkmat åt hund eller tex leverpastej
 3. En sked
 4. En frys
 5. En kong eller liknande leksak
Så här gör du:
 1. Öppna burkmaten/ eller vad du valt att använda
 2. Ta med en sked upp burkmaten/ eller det du valt att använda och stoppa in i kongen
 3. Om du vill ha det svårare för hunden så stoppa in lite mindre men längre in mot bottnen av kongen
 4. Lägg in den i frysen OBS se till så att det inte rinner ut i frysen...
 5. Vänta ca en halvtimme tills all burkmat där frusit
 6. Sen är det bara att låta hunden arbeta med att få ut allt ;) Perfekt för heta sommardagar eller dagar då man inte har så mycket tid för annan aktivering ;)
Förlåt för så dåliga mobil bilder, skäms på mig :(
 

Tisdag...

Hejsan, halloj! :)
Ska strax börja plugga lite inför provet imorgon men kände att jag behövde uppdatera här innan dess ;)
Slutade ju som sagt klockan kvart i elva idag, vilket var riktigt skönt. Det var dock säkert skönare för alla som har lov just nu men...
Efter skolan gick jag och några kompisar till ett cafe på stan, men hade inga pengar så kunde inte köpa nått så typiskt :P Efter det tog jag spårvagnen hem igen :)
Då jag skulle springa för att hinna till den ramlade min mobil ut på gatan, mitt på spåret. Super tur var att jag hann se den och ta upp den haha :) Vill verkligen inte vara mobillös en endaste sekund...
 
Och nu på kvällen har jag inte gjort så speciellt mycket heller :) Har mest tagit det lilla lugna och pluggat lite inför provet jag har imorgon. Känner att jag börjar bli riktigt nervös haha ;)

  Juste, har suttit och fixat ihop min alldeles egna hundleksak, det ni ;) Den blev väl inte så där super bra, men det är en bra början iallafall. Dock förstörde Mille den nästan direkt, får ta och göra en bättre imorgon för jag ska handla in nytt fleece att göra fler av :)
 
Nu blir det plugg med voffingen och så ska jag försöka gå lägga mig i tid :)
 
Finaste flummiga hund <3
 

Han är rätt så fin...

 
 

Hemma igen..

Nu är vi alla hemma igen, glada men trötta. Skolan börjar imorgon igen och har verkligen ingen lust att gå dig, men får ta och dra mig dit ändå. Har bara två lektioner och slutar kvart i 11, rena lyxen faktiskt heh ;)
På onsdag blir det äntligen träning för mig och Gia och jag är riktigt taggad ;)
Det är ändå bara 61 dagar kvar tills jag får sommarlov, så jag måste hålla ut ett tag till hehe ;)
Bjuder er på en kattunge bild :)

På väg hem...

Sitter i bilen påväg hem från släkten :) Har hunnit chatta med sara och lite annat :) bloggar mer ikväll! :)
RSS 2.0